O nama

NEC korporacija “Nippon Electric Corporation” je lider u integraciji IT i mrežnih tehnologija koje koriste firme i pojedinci širom sveta, pružajući im kombinaciju proizvoda i rešenja koristeći iskustvo kompanije i globalne resurse, NEC-ove napredne tehnologije zadovoljavaju složene potrebe njihovih klijenata koje se konstantno menjaju i rastu. NEC korporacija, sa više od 100 godina iskustva u tehnološkim inovacijama, pruža neophodna rešenja  kako za pojedince tako i za poslovne subjekte, može se reći za društvo u celini.

NEC Group pruža globalno “Rešenje za društvo i zajednicu” koje promoviše sigurnost, bezbednost, efikasnost i jednakost u društvu. Svojim korporativnim motom “Stvaramo sjajniji svet” NEC cilja na pronalaženje rešenja za širok spektar izazovnih problema i kreiranje nove društvene vrednosti za svet sutrašnjice koji se konstantno menja.

Kako se svet konstantno menja, Vaš izazov je da ga istražite. Postoji bezbroj novih načina rada. Nove ideje koje možemo da podelimo. Nove stvari koje bi trebalo videti. U NEC Display Solutions, imamo širinu proizvoda, globalnu rasprostranjenost i eko partnere koji Vam pružaju sveobuhvatna rešenja koja danas ne mogu ponuditi drugi proizvođači. Sa Vama smo na svakom koraku!

NEC Display Solutions kao jedan od vodećih proizvođača na tržištu profesionalnih monitora i projektora svih klasa, nudi kompletna rešenja za veću efikasnost i individualnu produktivnost, za najbolji povrat investicije (ROI) i zaštitu vaših investicija kroz vreme.

Kakve god da su Vaše potrebe, NEC Display Solutions ima pravi proizvod za Vas. Danas ni jedan drugi proizvođač ne može da ponudi portfolio koji je tako sveobuhvatan i orijentisan na rešenja kao što to može NEC Display Solutions. Okupljamo najbolje stručnjake u industriji i pružamo kompletna rešenja na polju prikazivanja slike, sve na jednom mestu, pokrivajući različita vertikalna tržišta, izlazeći u susret Vašim jedinstvenim potrebama. NEC Display Solutions nudi lični pečat malog biznisa, ali doseže globalne mogućnosti.